O nama

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

1Stomatološka ordinacija Eskulap nalazi se na Trgu Kralja Tomislava broj 2, ulaz sa Karađorđevog puta. Već čitavu deceniju u prijatnom ambijentu uz ljubazno osoblje čini sve da poseta stomatologu završi osmehom.

0Naš cilj su zadovoljni i srećni pacijenti, koji sa samopouzdanjem mogu da se nasmeju i pokažu svoje lepe zube na bilo kom mestu. To je ujedno i razlog zbog kojeg se estetskoj stomatologiji koja se zasniva na neinvazivnoj metodologiji posvećuje posebna pažnja od strane stručnog tima ordinacije Eskulap.

0Pored terapije i opštih stomatoloških tretmana, želja nam je da svoje pacijente edukujemo kako da sačuvaju zdrave zube. Za pregled i savet, dovoljno je da nam se obratite i rezervišete svoj termin.

Kako ponekad za lep osmeh nije dovoljno održavati higijenu i zdrave zube, u našoj ordinacija bavimo se ortodoncijom (ortopedijom vilica) pri čemu naši vrhunski stručnjaci pomažu pri korekeciji nepravilnosti vilica.

Dobro došli u Eskulap 😀

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”275″ img_size=”medium” alignment=”center” style=”vc_box_rounded” onclick=”custom_link” link=”http://eskulap-subotica.com/dr-marija-kisin/”][vc_column_text]

dr Marija Kisin

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]